Mixmax Chrome bővítmény letöltése – Az e-mailezés új korszaka

MmixMax bővítmény

Előre bocsátom, hogy a cégben Péter a kütyüszatír, aki minden technikai újdonságot kipróbál/elolvas/megvesz – tipikus early adopter – , de most olyan Chrome bővítményt talált, amitől nekem is leesett az állam. Bemutatjuk a Mixmax Chrome bővítményt levelezésekhez!

Minden ott kezdődött, hogy általában éjszaka szoktunk leülni megválaszolni az elmaradt e-maileket (egyrészt mert napközben sokszor nincs időnk, másrészt mert akkor végre nyugodtan dolgozhatunk). Viszont azt sok esetben nem akarja az ember a levelező partnere tudtára adni, hogy hajnali 2-kor is az ő levelével foglalkozik, úgyhogy azon töprengtünk nincs-e valami olyan beállítás a Gmail levelezésben, amivel szabályozni lehetne, hogy az ember mikor akarja kiküldeni a megírt levelet – tudjátok, mint a Facebookon az időzített poszt funkció. Hát, azt kell mondanom, egyelőre nem találtunk ilyen Gmail beállítást.

Ezt követően keresett rá Péter, hogy valami jópofa bővítmény nincs-e erre a célra, és láss csodát, talált egyet, de nem is akár milyet.

Ez a Mixmax.

Alább a Mixmax Chrome bővítmény legizgalmasabb funkcióit mutatjuk be

1) Trackeld a levél megnyitást, kattintást vagy a csatolmány letöltést!

Valljuk be, sokszor olyan kíváncsi lenne az ember, hogy a levelén mennyit ült megválaszolatlanul valaki, vagy egyáltalán megnézte-e a benne lévő linket, letöltötte-e a csatolmányt… A kétségeknek immáron vége. Ha a Mixmaxon keresztül küldöd a levelet azonnal látni fogod, hogy ezek megtörténtek-e!

MixMax levélküldés

2) Állíts be szundit vagy emlékeztetőt egy levélhez!

Sokszor előfordul, hogy megkapunk egy levelet, de az abban lévő információra, csak napok vagy hetek múltán lesz szükség. Ha olvasatlannak vagy csillagozottnak jelölöd, akkor folyamatosan szem előtt marad és igazából csak zavarja az embert. A Mixmaxszal viszont meg tudod azt csinálni, hogy egy időre eltünteted a leveleid közül és beállítasz egy adott időpontot, amikor újra bukkanjon fel. Ezzel a funkcióval könnyedén elérhető, hogy eljuss a 100%-osan feldolgozott levelek állapotig. Ezért már megéri a Mixmax telepítése.

Mixmax Naptár funkció

3) Küldd el később!

Aztán persze itt van már a fent említett időzítési problémára is a megoldás. Megírtad most? Küldd el később!

MixMax időzítés

4) Szuper beágyazási funkciók

Szavazásokhoz pollok, yes/no kérdések, kérdőívek, események, és még sok más egyedülálló beágyazható funkció. A mi személyes kedvencünk a levélben lapozható pdf.

MixMax beágyazások

5) Csoportosítható e-mail címek

Érdekes lenne összeszámolni egyszer, hogy az ember életéből mennyi időt vesz el, hogy megpróbálja összeszedni az e-mailekhez az összes címzettet, akinek cc-ben rajta kell lenni. És a végén valaki úgyis kimarad. Erre tökéletes megoldás az, hogy a címzettekből egyedi kis csoportokat tudsz létrehozni, és kedved szerint elnevezheted őket, így legközelebb már csak egy kattintás lesz hozzáadni mindannyiukat egy levélhez.

MixMax csoportok mentése

6) Linkek, ahogyan még sosem láttad egy e-mailben

Végül, de nem utolsó sorban ami még nagyon szuper, hogy a megosztott linkek végre profin jelennek meg a levélben.

Beágyaznád a LinkedIn profilod, vagy átküldenéd egy weboldal címét? A Mixmax szuper előnézetet készít hozzájuk!

MixMax levélküldés

A felsorolt funkciók külön-külön is fantasztikus újdonságok, de így egyben egyszerűen korszakalkotóak. És akkor a többi funkciót még be se mutattuk. Fedezd fel inkább magad, Az Online Marketing Ügynökség ajánlja – telepítsd Te is a Mixmax Chrome bővítményét! A hosszú hétvégére pont ideális “játék” lesz .