Az év honlapja 2018 díj

Az Év honlapja 2018 díjazottjai lettünk!

Nagy örömünkre szolgált, hogy a tavalyi Év honlapja 2017-es díj után idén, az Év honlapja 2018 versenyén tripláztunk. Immáron 3 általunk fejlesztett oldal is elismerésben részesült. Mutatjuk melyek voltak azok.

Az Év honlapja 2018 díjnyertes oldalaink:

Bőhm Kornél oldala

“A portfólió kategóriába azokat az oldalakat vártuk, amelyek nem feltétlen kereskedelmi céllal készültek, inkább a magánszemélyt és tevékenységét mutatják be. Ebben a kategóriában idén 1 honlapot díjazott a zsűri különdíjjal, amely Bőhm Kornél, kríziskommunikációs szakértő oldala! A honlap kiemelkedett a mezőnyből a látványos és hasznos videóival, interjúkon keresztül bemutató tevékenységéivel, és a vállalati kommunikációt elősegítő tartalmaival. Ugyanakkor felfedezhető benne olyan technikai terület, melyben további fejlődésre biztatjuk. Tisztán látjuk, hogy egy jól felépített oldalról van szó, ezért méltán megérdemli a különdíjat. Gratulálunk!”

Az év honlapja 2018

Pereszlényi Alexandra chef oldala

“A honlapnak a legnagyobb erénye, ahogy a dinamikus, fiatalos, ötletekkel teli design harmonizál a profi fotókkal és videókkal. Mind a színvilág, mind a grafika eredeti és kreatív. A receptek tömörek, a videók látványosak, gyakorlottaknak kifejezetten élvezetesek. Érdemes folytatni a megkezdett irányvonalat és a tartalmat tovább bővíteni és finomítani.”

Az év honlapja 2018

Brew!Studio oldal

“A Brew!Studio oldala a csapatépítés irányából közelít a sörkultúra felé. Profi saját imázs fotók, nagyméretű, hangulatos képek, magazinszerű elrendezés. A weboldal egyetlen hátránya, hogy az ígért 5-6 fajta sörből nem tudunk távolról egyet sem megkóstolni. E miatt oda kell menni. De a Sör szeretetét és a társasági élményt teljes mértékben sugározza magából az oldal. A weblapjuk idén elnyerte a Vendéglátás kategória Minőségi Díját.”

Az év honlapja 2018

Ismerd meg a DOPPIO Creative Online Marketing Ügynökség munkáját és kérj ajánlatot projektedhez még ma!