weboldal

A weboldal, mint az online világ egyik legfontosabb pillére

A weblapok a digitális világ sarokkövei, az internet alapvető elemei — az információt, a kommunikációt és a kereskedelmet összekötő híd. A világháló pedig, amelyet a weboldalak gyúrnak össze egy nagy egésszé, egy olyan összekapcsolt platform, amelyet a mindennapi életünkben gyakran már természetesnek veszünk, pedig néhány évtizede még egyáltalán nem létezett.
2023.06.22./by doppio
az online vállalkozások pillére

Az online vállalkozások pillére (a weboldal), és annak terjesztése (SEO)

Az internet, ami lényegében a weboldalak összességét jelenti, nem csupán az online világ alapja, hanem fizikai valóságunk elválaszthatatlan részévé is vált. A gazdaságok motorjainak működtetésétől a különböző kultúrák befolyásolásáig a — weboldalak által működtetett — internet központi jelentőséggel bír modern világunk meghatározásában.
2023.06.20./by doppio
Instagram esemény emlékeztető

3 tipp, hogyan használd az Instagram esemény értesítőt!

Események hirdetése terén a Facebook az etalon, de végre az Instagram is beújított egy klassz funkciót, amivel érdeklődőket gyűjthetsz közelgő eseményedre, workshopodra, termékbemutatódra – vagy bármilyen más online/offline alkalomra
2022.08.08./by doppio
Versenytárs elemzés

Versenytárselemzés a gyakorlatban: hasznos módszerek 2022-ben

Az üzleti életben egy induló vállalkozás olyan, mint egy kis hal a cápákkal teli tengerben. Nagyjából ez a helyzet akkor is, ha egy cég nem halad a korral, és lemarad a digitális térben, mert nincs tisztában a többi piaci szereplő helyzetével. A versenytárselemzés, vagyis a konkurencia feltérképezése a piackutatás egyik legfontosabb lépése.
2022.07.21./by doppio
PPC specialista állás

PPC specialista – kampánymenedzser kollégát keresünk!

A Doppio csapatába PPC specialista - kampánymenedzser kollégát keresünk, aki kreatív és precíz módon tudja vinni meglévő és új ügyfeleink Google, Facebook, Insta és egyéb online hirdetéseit.
2022.07.18./by doppio

Még nem keresőoptimalizált a honlapod? Elmondom, miért csináld!

Ma már elkerülhetetlen, hogy honlapod vagy webáruházad keresőoptimalizált legyen, de nem is olyan egyszerű a Google találatok legtetejére kerülni!
2022.05.05./by doppio

A legfrissebb Instagram hírek, amikről tudnod kell

Az utóbbi napokban több fontos tudnivaló is napvilágot látott az Instagram működéséről, amiket most csokorba szedtünk. Ezek az Instagram hírek jelentős változást hoznak a közösségi platform felhasználói számára. Nézzük hát, mi újság az Instagram háza táján!
2022.03.30./by doppio
Friss Facebook hírek: a Facebook kivonul Európából?

Facebook hírek: végleg kivonul Európából a Facebook és Instagram?

Évek óta tart a huzavona a tech óriás Meta és az Európai Unió között az adatvédelmi kérdések miatt, most pedig újra felröppent a hír, hogy elérhetetlenné válhatnak a Meta szolgáltatásai Európában.
2022.02.08./by doppio
Hol teremnek a jó program ötletek? Ilyen a hiteles programajánló

Hol teremnek a jó program ötletek? Ilyen egy hiteles programajánló!

Az internet és az egyre növekvő útibeszámoló blogok csodája, hogy szuper program ötleteket találsz percek alatt online.
2022.02.03./by doppio
Hozd ki a legtöbbet a céges LinkedIn profilból!

5 tipp, hogy a céges LinkedIn profilból a legtöbbet hozhasd ki

Továbbra is tartja magát a mondás, hogy „ami nincs fenn Facebookon, az nem is létezik”, de ez nem jelenti, hogy a Facebookkal ki is pipálhatod a céges online kommunikációt.
2022.01.07./by doppio

Social media tartalom ötletek, hogy mindig legyen mit posztolni

Tapasztalataink szerint a legtöbb cég tisztában van a közösségi médiában rejlő lehetőségekkel és készek is lennének kihasználni azokat. De mégsem teszik és ennek egy oka van: egyszerűen nincs ötletük, milyen tartalmat osszanak meg. A kreatív social media tartalom ötletek hiánya pedig még a legmotiváltabbak lelkesedését is könnyen lelohasztja.
2021.12.08./by doppio
Instagram trendek: we'll plant 1 tree for every pet picture

Az Instagram trendek születése – Ki fog erdőt ültetni kutyás képekért?

Az elmúlt 24 órában új csillag született az Instagram egén, és mindenki kiskutyás-kiscicás képek megosztásába kezdett. Az ígéret szerint minden megosztott képért ültetnek egy fát.
2021.11.09./by doppio
közösségi média tartalomkészítő

Közösségi média tartalomkészítő kollégát keresünk!

A Doppio csapatába social media content creator kollégát keresünk, aki kreatív és precíz módon tudja vinni meglévő és új ügyfeleink közösségi média kommunikációját.
2021.10.05./by doppio
SEO hibák a weboldal tervezésekor

SEO hibák a weboldal tervezésnél — hogyan kerüld el őket?

Az online marketing alapját a weboldalak adják, ezért a megtervezésük rendkívül fontos folyamat, a SEO hibák pedig igazán sokba kerülhetnek.
2021.09.14./by doppio
Értékesítési tölcsér

Kommunikálj az értékesítési tölcsérnek megfelelően – TOFU-tól BOFU-ig

A tartalommarketing stratégia kialakítása komplex, sok tényezős folyamat. Fontos része például a sokat emlegetett értékesítési tölcsér is.
2021.07.28./by doppio

Itt a Google Ads képbővítmény, amivel még vonzóbbá teheted hirdetéseid

Eddig is futtathattál képes hirdetéseket a Google Ads rendszerében, most azonban a Display hirdetések mellett már a Search kampányokban is elérhetővé vált a képbővítmény lehetősége.
2021.07.22./by doppio
TikTok hirdetés

TikTok vállalkozásoknak: ingyenes marketingeszközök és TikTok hirdetés

A TikTok még viszonylag új keletű, de rohamosan fejlődő közösségi média platform, ami hamar az online hirdetések kincsesládájává vált nem csak helyi, de globális szinten is.
2021.05.12./by doppio
Hol érem el a Facebook support chat funkciót?

Hol érem el a Facebook support chat funkciót?

A Facebook hirdetések és oldalak kapcsán többször akadsz olyan problémába, amit nem tudsz megoldani a rendelkezésre álló segítő cikkek alapján és jó lenne, ha közvetlenül a Facebook egyik szakértője sietne a segítségedre? Íme két útvonal, ahonnan elérheted a Facebook support chat funkciót.
2021.05.10./by doppio
A Google Cégem használatnak előnyei

A Google Cégem használatának előnyei, avagy hogyan szerezz több vásárlót

A Google Cégem egy ingyenesen elérhető eszköz és interfész, amely lehetővé teszi a fizikai bolttal rendelkező vállalkozásoknak, hogy kezeljék online megjelenésüket a Google rendszerében és könnyedén kiemeljék magukat a miliőből.
2021.04.13./by doppio
A tartalommarketing legfontosabb szabályai

Tartalommarketing: Hogyan készíts 5-csillagos tartalmakat?

A tartalommarketing hihetetlen népszerűségnek örvend, pedig korántsem újkeletű. Ha belegondolunk, minden egyes információ amit egy adott márka felépítéséhez kialakítunk és elterjesztünk, valamilyen formában tartalomnak számít.
2021.02.03./by doppio
social média marketing

Adj social média marketing stratégiádhoz valódi értéket

Mára már minden és mindenki megtalálható a legkülönbözőbb social felületeken. Az újdonságnak számító dolgok közül néhány év leforgása alatt egy túltelített piaci színtérré alakultak, amelyek folyamatosan hatással vannak a fogyasztók viselkedésére és gondolkodásmódjára, és amelyben helyt kell tudnod állni a versenytársakkal szemben.
2020.07.28./by doppio
tartalommarketing

Az 5 leggyakoribb hiba, amit elkövethetsz a tartalommarketingben

A tartalommarketinget mostanra senkinek sem kell bemutatni: alapvető eszközzé vált a vállalkozások kezében, hogy minél több potenciális vásárlóhoz eljuthassanak. Az alap egyszerű: lásd el tartalommal az oldaladat, és ha jól csinálod, a keresőben előkelő helyezéseket érhetsz el. Így sok látogatód, ebből pedig vásárlód lesz. Persze a kivitelezés azért ennél egy fokkal bonyolultabb, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tartalmakat töltesz fel, mikor és hogyan.
2020.06.17./by doppio
Ilyen egyszerű az Instagram GIF készítése

Három egyszerű lépésben az Instagram GIF készítése

Szeretnél saját izgő-mozgó matricát az Instagramon, amit a világon bárki használhat? Az Instagram Storiesban megjelenő GIF-ek remek lehetőséget adnak márkád ismertségének növelésére. Elkészítésük pedig nem is nehéz, ráadásul ingyenes is, így mindenképpen megéri rászánnod az időt. Ha belekezdenél, cikkünk útmutatóként szolgál: ilyen egyszerű az Instagram GIF készítése.
2020.06.11./by doppio

5 SEO stratégia az organikus forgalom növeléséhez

Válaszold meg a vevők kérdéseit!
Nem muszáj mindig a kulcsszókutatás alapján cikkeket írnod, érdemes a vevőidre több figyelmet szentelni és megfigyelni milyen kérdések merülnek fel újra és újra.
Sokszor olyan problémák jönnek elő a vevőknél, amikre nem találsz rá egy kulcsszókutatás alkalmával, esetleg egyedi gondok vagy még nem kerestek rá ezelőtt, de a jövőben fognak.
2020.05.06./by doppio
esküvőszervezés online

Esküvőszervezés online, az első pillanattól kezdve

Rendhagyó módon egy bejegyzés erejéig most elrugaszkodunk az edukatív tartalmaktól és az esküvőszervezés online világába kalauzolunk el. Bemutatjuk új saját projektünket, az Esküvő Online-t, amely egy online esküvőszervező oldal, komplex szolgáltatáskínálattal a menyasszonyok és vőlegények számára.
2020.01.23./by doppio
Instagram shop működése

Szerezz vásárlókat az Instagram shop segítségével!

Tavaly tavasz óta az Instagram is megmozdult az e-kereskedelem irányába azzal, hogy létrehozta az Instagram shop funkciót. Bár itthon még mindig kevesen használják, valójában remekül tudsz vele új vásárlókat szerezni, sőt, rögtön vásárlásokat is generálni. Megmutatjuk, hogyan!
2019.10.31./by doppio
Google büntetés

Mit jelent a Google büntetés, ha keresőoptimalizálásról beszélünk?

A keresőoptimalizálás célja nyilvánvalóan az, hogy minél előrébb kerülhessen az oldalunk a Google keresési és találati listáján. Épp ezért a Google irányelveinek való megfelelés több, mint fontos. De mi történik, ha nem felelünk meg ezeknek? Mi is lehet az a Google büntetés?
2019.10.10./by doppio
Waze hirdetés

Waze hirdetés – Érd el célcsoportod a kocsiban ülve!

A vállalkozásod olyan szolgáltatást/terméket kínál, melyet az emberek az utcáról betérve hozzád egyből igénybe tudnak venni vagy megvásárolhatnak? Fontos, hogy a környéken utazó autósok megtaláljanak és akár egyből hozzád navigálhassanak? Akkor a Waze hirdetés kínálta lehetőséget Neked találták ki!
2019.09.27./by doppio
Webdesign trendek

Webdesign trendek, amelyeket érdemes ismerned 2019-ben

A webdesign trendek folyamatosan jönnek és mennek, éppen ezért nem árt mindig tisztában lennünk az aktuális újdonságokkal. Ha megnyitunk egy weboldalt, azonnal láthathjuk a stílusából, hogy körülbelül melyik évben készíthették és ha nagyon régi, elavult elemeket és designt tartalmaz, akkor sokkal nagyobb eséllyel mondjuk rá azt, hogy "köszönöm szépen, inkább keresek egy másikat".
2019.08.23./by doppio
Képek letöltése

Képek letöltése weboldalakról: tippek és trükkök

Már biztos veled is előfordult, hogy böngészés közben olyan képeket találtál egyes weboldalakon, amelyeket nem lehetett letölteni egy egyszerű jobb kattintással vagy print screen paranccsal. Éppen ezért bejegyzésünkben néhány tippet és trükköt mutatunk, hogy a képek letöltése eredményes legyen!
2019.08.16./by doppio
YouTube videók

Tippek a sikeres YouTube videók feltöltéséhez

Amennyiben egy nagyobb méretű, lojális és márkahű közönséget szeretnénk kialakítani a YouTube csatornánkon, érdemes néhány dolgot előre átgondolni és megtervezni a videók felöltése előtt.
2019.08.09./by doppio
Instagram követők szerzése

Instagram követők szerzése: túl az alapokon

Előző bejegyzésünkben részletesen bemutattuk, hogy Instagram marketing szempontjából hogyan érdemes megtervezned és felépítened a profilodat. Viszont sajnos mind tudjuk, hogy hiába a tökéletesen felépített oldal, ha azt nem nézi senki.
2019.08.02./by doppio
Instagram marketing

A sikeres Instagram marketing alapjai

Az Instagram egy modern, elsősorban a fiatalabb korosztályokra és a fiatal felnőttekre optimalizált keresőmotor, ahol a keresési találatok szebbnél szebb és igényesebbnél igényesebb képek. A követők pedig lényegében úgy funkcionálnak, mint egy jóváhagyási pecsét. Az Instagram marketing éppen ezért is átgondoltságot és alapos előkészületeket igényel.
2019.07.25./by doppio
grafikus

Webdesigner/ tervező grafikus kollégát keresünk!

Online marketing ügynökségünk jelenlegi csapata bővítéséhez (részmunkaidős) tervező grafikus kollégát keres, elsősorban webes projektekhez.
2019.07.02./by doppio
Frontend fejlesztő

Leendő frontend fejlesztő kollégánk, jelentkezz!

Online marketing ügynökségünk (részmunkaidős) front-end fejlesztőt keres elsősorban WordPress projektekhez
2019.07.02./by doppio
Szövegíró és content manager

Szövegíró és content manager kollégát keresünk

Keressük leendő szövegíró és content manager kollégánkat!
2019.06.02./by doppio
Sarokkő tartalom

Sarokkő tartalom – Minden, amit tudni érdemes róla

A szóban forgó technika egy évek óta élő tartalommarketing megoldás, mégis nagyon kevesen élnek vele. Ennek az okát nem kell túl sokáig keresnünk: sarokkő tartalmat írni nehéz. Rengeteg időt, energiát, tervezést, kutatást és persze kreativitást igényel. Másrészről azonban, ha rászánjuk mindezt, és elkészül egy átgondolt és valóban nagyon jó tartalom, azzal bankot robbanthatunk.
2019.05.30./by doppio
Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás – SEO kulcsszavak keresése

Bejegyzésünkben lépésről lépésre bemutatjuk az iparági kulcsszókutatást a GoogleAds használatával.
2019.05.08./by doppio
Az év honlapja 2018 díj

Az Év honlapja 2018 díjazottjai lettünk!

Nagy örömünkre szolgált, hogy a tavalyi Év honlapja 2017-es díj után idén, az Év honlapja 2018 versenyén tripláztunk. Immáron 3 általunk fejlesztett oldal is elismerésben részesült. Mutatjuk melyek voltak azok.
2018.11.15./by doppio
keresési és találati oldal

Keresési és találati oldal helyezés: Hatékony keresőoptimalizálás tippek 2019-re

A keresési és találati oldal első helyezettjének lenni, sok befektetett munkát és időt igényel. Azonban rendelkezésre áll néhány olyan keresőoptimalizálási (SEO) technika, melyek könnyen elvégezhetők és biztos eredményt hoznak. Ráadásul a többségét egyszerű megvalósítani.
2018.10.18./by doppio
Reszponzív weboldal

Mit jelent a reszponzív weboldal? Miért van szükség átméretezésekre?

Ma már nem csak számítógépen és mobilon internetezünk, de alkalmanként akár TV-n is. Mobilon pedig már nem elég, hogy egy adott weboldal tartalmát elérjük. Elvárás, hogy ugyanolyan jó legyen, sőt akár jobb is, mint a desktopon böngészett változata. Pontosan ezért szükséges a reszponzív weboldal.
2018.07.24./by doppio
Akadálymentes honlap

Akadálymentes honlap?! Miért is van rá szükség?

Egy jó weboldal alapvető célja, hogy az internetező könnyen és gyorsan megtalálja azt az információt, amit éppen keres. Ez még úgy is sokszor nehézkes, ha valaki gyakorlott felhasználó, valamint érzék-, és mozgásszervi korlátozásai sincsenek. Az akadálymentes honlap viszont mindenkinek csak előnyére válhat.
2018.06.10./by doppio
hírlevélszerkesztés

A hírlevélszerkesztés 7 aranyszabálya

A hírlevélszerkesztés olyan marketing gyakorlat, amely segítségével cégek információ- és termékorientált e-maileket küldenek feliratkozóiknak, akik egyben potenciális vásárlóik is.
2018.05.23./by doppio
Felhasználói élmény javítása

3 tipp a felhasználói élmény javítására

Gyakran esünk abba a hibába, hogy egy weboldal elindítása után minden erőnkkel a keresőmotornak akarunk kedvezni. Mondhatni az esztétikát és a felhasználóbarát kialakítást próbáljuk külön kezelni a keresőmotor optimalizálástól, holott a két terület már régóta szoros kapcsolatban áll és a felhasználói élmény fejlesztésére legalább ugyanannyi energiát kell szentelni, mint annak, hogy a Google keresőrobot kegyeit keressük!
2018.05.08./by doppio
Céges Facebook

A céges Facebook oldalak jövője, avagy 5 tipp a követőid megtartására

Mark Zuckerberg nemrégiben jelentette be saját Facebook oldalán a jövőben várható nagy változásokat a közösségi oldallal kapcsolatban, amely elsősorban a céges Facebook oldalakat fogja érinteni.
2018.02.02./by doppio
YouTube csatorna

YouTube csatorna létrehozása lépésről lépésre

A YouTube, mint közismert a világ legnagyobb videomegosztó oldala. Sokak számára azonban nem ismert a YouTube csatorna funkciója. Ez azt jelenti, hogy a feltöltött videók csatornákba rendezhetőek és ezek a csatornák optimalizálhatóak.
2018.01.18./by doppio
Az Év Honlapja 2017 - DOPPIO Creative

Az év honlapja 2017 díj

Idén első alkalommal indultunk az 1999 óta létező Év honlapja versenyen. Nagy örömünkre szolgált, hogy rögtön az első pályázatunkkal díjat hozhattunk el, hiszen a Greenpeace - Jövő városa kampánynak fejlesztett oldalunkat Külön díjjal jutalmazta a szakmai zsűri.
2017.11.15./by doppio
Újságíró gyakornok

Újságíró gyakornokot keresünk (diákmunka egyetemistáknak és pályakezdőknek)

Online marketing ügynökségünk október elején induló online női magazinhoz keres újságíró gyakornokokat, illetve jó tollú nyelvszakos hallgatókat.
2017.08.31./by doppio
Google keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálás – SEO szövegírás

Egy korábbi bejegyzésünkben már ejtettünk szól arról, hogy miként is működik a kulcsszógazdag SEO szövegírás. Akkor azonban csak érintőlegesen volt szó a Google keresőoptimalizálás tartalmi részéről. Most ezzel folytatjuk, és adunk néhány gyakorlati tippet a kulcsszógazdag szövegíráshoz.
2017.04.18./by doppio
WordPress bővítmények

WordPress bővítmények: A mi top 10+1 kedvencünk

A WordPress bővítmények nagy előnye, hogy kompatibilisek a legtöbb WordPress sablonnal – így nem lesz beakadás, nem esik szét az oldal egy esetleges frissítés esetén. Másik nagy előnyük, hogy használatukhoz nem kell programozói tudás.
2017.04.07./by doppio
wordpress weboldal készítés

A 10 legfontosabb lépés WordPress weboldal készítés során

Amennyiben új weboldal létrehozásán vagy régi céges weboldalunk megújításán gondolkozunk, érdemes végig venni, hogy egy WordPress weboldal készítés milyen lépésekből áll, hogyan épül fel a folyamat. Az alábbi bejegyzésünk célja, hogy végig vegyük mikre lesz szükségünk a webfejlesztési munka során.
2017.03.22./by doppio
Instagram stories hirdetés

Próbáld ki az Instagram újítását: Itt az Instagram Stories hirdetés!

Ahogy egy korábbi blogbejegyzésében már beszámoltunk, nagyjából fél évvel ezelőtt indította el újdonságát az Instagram, az Instagram Stories funkciót. És mint, ahogy az lenni szokott, ami nagy népszerűségre tesz szert a felhasználók között, az hamarosan elérhetővé válik a hirdetők számára is.
2017.03.10./by doppio
Gmail promóciók

Hogy kerülheted el a Gmail Promóciók fület a hírleveleddel?

„A Google megöli az e-mail marketinget”, „Kinyírja a Google a hírleveleket”. Ilyen, és ehhez hasonló címekkel jelentek meg néhány éve azok az írások, amik a Gmail újításáról számoltak be. Ezek szerint a marketing jellegű e-mailek egy okos algoritmus által leválogatva automatikusan a Gmail „Promóciók” fülbe kerülnek.
2017.03.07./by doppio
Képek feltöltése Facebookra

Tökéletes minőségű képek felöltése Facebookra

Biztos vagyok benne, hogy nem csak velem fordult már elő az a fájdalmas eset, amikor van egy remek fotóm, feltöltöm Facebookra és szétesik.  Szemcsés lesz, platformtól függően hol így, hol úgy jelenik meg… Erre a problémára kerestem nemrég megoldást és szerencsére találtam is!
2017.03.03./by doppio
Instagram stories hirdetés

Instagram Stories: Tedd élőbbé az Instagramod!

Még csak tegnap mutatták be, de máris nagy kedvencünk lett az Instagram Stories, az Instagram újdonsága.
2016.08.03./by doppio
ingyenes képszerkesztő

Online, ingyenes képszerkesztő programok

Sokan azt hiszik, hogy csak méregdrága programokkal készíthetnek profi képeket. Az igazság az, hogy több ingyenes képszerkesztő program is elérhető az interneten melyek, ha mindenre nem is jók, de nagyon sok lehetőséget rejtenek magukban és nem utolsó sorban a számítógép memóriáját sem terhelik le.
2016.05.30./by doppio
Facebook hirdetések

Hatékony Facebook hirdetések 6 lépésben: Post Promotion

A Facebook hirdetések jelentős változáson mentek keresztül az utóbbi időben. Ma már a közösségi oldal azt szeretné, ha minél többen és minél többet fizetnénk azért, hogy a tartalmainkat eljuttassa a megfelelő felhasználói bázisig.
2016.05.10./by doppio
Mixmax Chrome

Mixmax Chrome bővítmény: Az e-mailezés új korszaka

Előre bocsátom, hogy a cégben Péter a kütyüszatír, aki minden technikai újdonságot kipróbál/elolvas/megvesz – tipikus early adopter – , de most olyan Chrome bővítményt talált, amitől nekem is leesett az állam. Bemutatjuk a Mixmax Chrome bővítményt levelezésekhez!
2016.03.25./by doppio
WordPress weboldal előnyei

Fejlesszünk sablonból! A WordPress weboldal előnyei

Kezdjük gyorsan az alap kérdéssel: egyáltalán milyen módon lehet weboldalt fejleszteni? Erre alapvetően két, egymástól eltérő megoldást tudunk: egyedi fejlesztés és fejlesztés sablonból. Egy WordPress weboldal az utóbbiba tartozik.
2016.02.12./by doppio
trendi színkombinációk

Trendi színkombinációk választása webdesignhoz

Alapvetően minden webes munka egyben kreatív munka is, hiszen a projektek nagy többségénél igény merül fel webgrafikai szolgáltatásra. Ebben a blogbejegyzésben megbízóknak és kreatívoknak adunk ötleteket arra, hogy milyen trendi színkombinációk közül válasszunk 2016-ban.
2016.01.15./by doppio
instagram regisztráció

Instagram regisztráció és profil létrehozása – Így indulj el!

Bátran állíthatjuk, a 2015-ös év az Instagram éve volt. Hogy miért? Mert itthon is egyre több márka döntött amellett, hogy elszürkülni látszó közösségi média jelenlétét - amely eddig nagyrészt a Facebook kommunikáción alapult -, kiterjeszti az Instagramra is. Bejegyzésünkben bemutatjuk az Instagram regisztráció és profil létrehozásnak legfontosabb lépéseit.
2016.01.12./by doppio
imázsfilm készítés

Imázsfilm készítés: Sporteszköz parkról

A blogban nemrégiben már bemutatásra került egy imázsfilm, amit a Club Aliga Üdülőközpont rendezvény üzletágának forgattunk. Most egy másik videót szeretnénk megosztani veletek.
2016.01.11./by doppio
ékezetes magyar betűtípusok

Ékezetes magyar betűtípusok: A nagy fontválasztó

Örök kihívás az online világban olyan esztétikus, ékezetes magyar betűtípusok megtalálása, amelyek túlmutatnak a mindennapi Arial, Helvetica és Calibri horizonton, s amit előszeretettel használhatunk weboldalakon, bannereken, bárhol. Épp ezért ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttünk pár tippet, hogyan találhatjuk meg a céljainknak és ízlésünknek megfelelő magyar ékezetes betűtípusokat.
2016.01.09./by doppio
imázsfilm készítés

Imázsfilm készítés: Rendezvényszervezőknek

A nyár folyamán 6 alkalommal forgattunk a Club Aliga Üdülőközpontban. Ezalatt olyan vállalati nagyrendezvényekről készítettünk felvételeket imázsfilm készítés szempontjából, amelyeknek már évek óta az aligai Balaton part ad otthont.
2015.12.18./by doppio
egyedi naptárkészítés

Online nyomdaipari versenytárselemzés: egyedi naptárkészítés

A Karácsony közeledtével a nyomdákat ellepik az egyedi naptárkészítés megkeresések. Minket pedig a kérdések, hogy az ilyen egyedi naptárakat gyártó cégek miként vannak jelen az online térben. Erről készítettünk kutatást 2015 IV. negyedévében.
2015.12.08./by doppio
online vásárlás

Az online vásárlás Magyarországon – a Google Internetes kutatása

Szakmai körökben illetve ügyféloldalon is népszerű és sokat kutatott téma a hazai online vásárlások kérdése. Eddig nem igen volt összefogó tanulmány a témában, amit jó szívvel ajánlottunk volna, de most megjelent a Google belső kutatásának kivonata a témában. Lássuk, milyen helyzetben van 2015-ben az online vásárlás Magyarországon!
2015.11.30./by doppio
szép képek

3 ok, amiért a szép képek helyett rondákat látsz a weboldalakon

Az online marketing világában rengeteg képet használunk. Weblapon, Facebook posztban, hírlevélbe ágyazva, Instagramon és még sorolhatnánk. Ezek ideális esetben nagy felbontású, gyönyörű, szép képek. Ideális esetben... Bejegyzésünkben összeszedtük, hol csúszik el a tökéletesség.
2015.11.27./by doppio
Instagram hirdetés

Instagram hirdetés – Megszületett, megérkezett, de jó!

Régóta függőben volt már, hogy mikor lépi meg az Instagram azt a lépést, hogy hirdetőket is beenged a hírfalunkra. Eddig csak az USA-ban volt elérhető az Instagram hirdetés funkciója és ott is csak meghívásos alapon. Vagyis csak kiválasztott cégek próbálhatták ki, akik alatt inkább a Disneyt és a Coca Colát kell érteni, mint Bill sarki virágüzletét.
2015.09.23./by doppio
e-mail adatbázis

Meglévő e-mail adatbázis felhasználása Facebook hirdetésekhez

Sok cég szembesül munkája során a következő problémával: gyűjtik szorgosan az e-mail címeket a vásárlóktól/ügyfelektől, küldik az e-dm leveleket és más online promóciós anyagokat, mégsem érnek el átütő sikert. A megnyitási arány alacsony, a konverzió elmarad. Mit lehet ilyenkor tenni?
2015.09.15./by doppio
Drónnal készült imázsfilm

Drónnal készült imázsfilm egy vitorlás versenyről

Augusztus 22-én került megrendezésre az aligai kikötőben a VIII. Club Aliga Nagyhajós vitorlás kupa, amin mi is részt vettünk. Noha mi nem versenyezni érkeztünk, hanem céges videót forgatni, mégpedig drónnal!
2015.09.02./by doppio
Ingyenes stock fotó

Képek letöltése – ingyenes stock fotó oldalak I. rész

Aki szokott weboldalt frissíteni, blogolni vagy akár csak posztolni bármilyen közösségi média platformra, az tudja, hogy örök probléma a jó minőségű, szabadon felhasználható képek szerzése. Ezért bejegyzésünkben néhány igen hasznos és egyben ingyenes stock fotó oldalt gyűjtöttünk össze.
2015.08.24./by doppio
YouTube videó

YouTube videó beágyazása ajánlott videók nélkül

Webfejlesztések vagy honlap frissítések alkalmával gyakorta merül fel a kérdés, hogy miként lehet azt megoldani, hogy egy YouTube-ról beágyazott videó végén ne legyenek automatikusan ajánlott videók.
2015.08.01./by doppio