Nagyvállalati online megoldások egy kis fejlesztőcég rugalmasságával

Egyedi fejlesztés, vállalati weboldalak

Online marketing ügynökségként azok a projektek a kedvenceink, amikor a tervezéstől a megvalósításig egy projektet teljesen a saját kezünkben tarthatunk, annak minden elemével együtt. Hogy ügyfeleinket a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni, az évek folyamán folyamatosan fejlesztettük és bővítettük a webfejlesztői kapacitásunkat, hogy a legnagyobb kihívást jelentő online megoldásokat is házon belül valósíthassuk meg egyedi fejlesztés révén.

Így a DOPPIO Creative mára nagyvállalatok kiszolgálására is alkalmas szakmai kompetenciákkal rendelkezik a UX és UI tervezéstől az alkalmazásfejlesztésen át a külső rendszerek integrációjáig. Mindezt a nagy fejlesztőcégekre jellemző hosszú átfutási idő és rugalmatlanság nélkül.

Egyedi fejlesztés az ügyfél igényei alapján.
Avagy miben segíthetünk?

  • Akár több tíz- vagy százezer termékes egyedi fejlesztésű webshop létrehozásában, integrálva ügyfél- és partnernyilvántartó (CRM) és raktárkezelő (ERP) szoftverekkel, valamint egyedi marketing automatizációs megoldásokkal.
  • Olyan weboldal elkészítésében, amely komplex jelentkezési folyamatokat kezel, akár külső adatbázisok integrációjával, API-n keresztül.
  • Webes alkalmazásfejlesztésben, a felhasználói felület tervezésétől az egyedi funkciók megvalósításáig.
  • Továbbfejleszthető backend rendszerek tervezésében és fejlesztésében a legújabb open source keretrendszerek és legkorszerűbb technológiák felhasználásával, az ügyfelek igényei szerint kidolgozott üzleti logikával.
  • A legvadabb elképzeléseket megvalósító frontend fejlesztésekben, ahol a felhasználói élménynek kizárólag a fantázia szab határt.
  • Komplex fejlesztési projektek jól dokumentált, határidőre történő és zökkenőmentes lemenedzselésében.

Válogatás egyedi fejlesztés alapú vállalati weboldalak közül

Greenpeace Weltrettung

Greenpeace Austria – Weltrettung

www.weltrettung.greenpeace.at

Online Campaign of The Year 2020 – Austria

Workforce egyedi fejlesztés

Work Force – Munkaerő közvetítés

www.work-force.hu

Irisz Medical Center egyedi fejlesztés

Irisz Medical – Magán egészségközpont

www.imsc.hu

Sinergy – Erőművek menetrendezése

www.sinergy.hu

Partner in Pet Food Europe egyedi fejlesztés

Partner in Pet Food Europe

www.ppfeurope.com