esküvőszervezés online

Esküvőszervezés online, az első pillanattól kezdve

Rendhagyó módon egy bejegyzés erejéig most elrugaszkodunk az edukatív tartalmaktól és az esküvőszervezés online világába kalauzolunk el. Bemutatjuk új saját projektünket, az Esküvő Online-t, amely egy online esküvőszervező oldal, komplex szolgáltatáskínálattal a menyasszonyok és vőlegények számára.
A DOPPIO kis kollektivájában minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ügyfeleinknek a legkorszerűbb megoldásokkal szolgálhassunk, melyek nem csak egyedi megjelenést biztosítanak a különböző online platformokon, de egyben megtérülő marketing megoldásokat is jelentenek.

Az utóbbi időben viszont elkezdtünk dolgozni egy saját projekten is, amely mostanra ért olyan fázisba, hogy meg szeretnénk mutatni a nagyvilágnak. A teljes mértékben egyedi fejlesztésű weboldal előzetes felméréseink alapján hiánypótló az esküvőszervezés online piacán. Az Esküvő Online megtervezése során olyan összetett funkciók kialakítására törekedtünk, amelyek kezelhetősége egyszerű és könnyedén átlátható mindenki számára, ezáltal nagy mértékben megkönnyítik az esküvőszervezés teljes folyamatát.

Az esküvőszervezés online felületre emelése sok időt spórol meg, és nagy megnyugvást hozhat a néha igencsak stresszes menyasszonyok és vőlegények életébe. Lássuk a beépített alkalmazásokat kicsit részletesebben is:

Esküvői szolgáltatók keresése

Az esküvő lebonyolítás egyik legnehezebb, legidőigényesebb és legmacerásabb részét a megfelelő helyszínek, különböző esküvői szolgáltatók keresése és megtalálása jelenti. Az esküvőszervezés online alapokra helyezésével olyan, több ezer szolgáltatóból álló adatbázist hoztunk létre, amelyben összesen nyolc főkategória ötven alkategóriájában lehet böngészni. A kiválasztott szolgáltatóknál pedig elérhető egy csoportos ajánlatkérő funkció is.

A kategóriákat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a legegyedibb igényeket is kiszolgálják, figyelembe véve a területi elhelyezkedést is. A szolgáltatói profilokon minden szükséges információ megtalálható, és létrehoztunk egy értékelési lehetőséget is menyasszonyok és vőlegények számára.

Esküvői szolgáltatók vezetése - Esküvő Online

Esküvői feladatok menedzsmentje

Felszámoltuk a kis cetliken vezetett feladatlistákat és az ötvenszer áthúzott, átírt, módosított sajtpapírokat is. Az esküvői feladatok mind egy helyen kezelhetőek, internetkapcsolat segítségével pedig mindig ott tudhatjuk őket a zsebünkben. A feladatlistát közel 100 menyasszony ötletei alapján írtuk össze, és a teendőket elosztottuk az esküvőt megelőző egy évre. De ez sem minden! Az esküvői feladatok listája könnyedén szerkeszthető, elemei igény szerint törölhetőek és módosíthatóak, sőt, még a saját feladatainkkal is kiegészíthetőek.

Esküvői feladatok listája - Esküvő online

Esküvői költségek kalkulálása

Az esküvői költségek kalkulálása és nyomon követése elmondhatatlanul nagy figyelmet igényel, legfőképpen akkor, ha valakinek fix kerettel kell terveznie. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a felületet, hogy a rendelkezésre álló/tervezett költségkeretből minden egyes hozzáadott és rögzített tétel levonásra kerüljön. Ugyanakkor ezek a tételek utólag is módosíthatóak. Így aztán mindig naprakész állapotban láthatjuk a tervezett költségkeretet és nyomon tudjuk követni, hogy mit fizettünk már ki, és mi az ami még kiegyenlítésre vár.

Esküvői költségek vezetése - Esküvő Online

Ültetési rend tervező

Az ültetési rend tervező alkalmazás alapvetően két részből áll. Az első funkció a vendéglista összeállításában nyújt segítséget, ahová könnyedén felvihetőek és kategóriákba rendezhetőek a meghívott vendégek. Ugyanitt számon tarthatók a visszajelzett válaszaik, különleges kívánságaik, ételérzékenységük stb. Az esküvőszervezés online az ülésrend tervezést is leegyszerűsíti. Kukába a számtalan összefirkált lappal és a ceruzával! A tervezőben néhány kattintással kiválasztható az asztalok típusa, megadható az ülőhelyek száma és hozzájuk rendelhetők az előzetesen meghívott vendégek is.

Ülésrend tervező - Esküvő Online

Esküvői weboldal készítő

Praktikus? Személyre szabott? Megosztható? Igen, igen és igen! A esküvői weboldal tervezésekor (jelenleg) négyféle design sablon közül lehet választani, amelynek elemei ezután tetszés szerint személyre szabhatóak és szerkeszthetőek. Egyszerű kezelni, használata egyáltalán nem igényel semmilyen programozói vagy webszerkesztői tudást. Publikálás után meghívóként is használható, az esküvő végeztével pedig egy gyönyörű online emlék marad a Nagy Napról.

 

 

Az esküvőszervezés online így egyszerűbb, mint valaha!

Ismerd meg a DOPPIO Creative Online Marketing Ügynökség további munkáit és kérj ajánlatot projektedhez még ma!