Nem csak a rajongókra megyünk. Vásárlókat szerzünk neked.

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing manapság szinte nélkülözhetetlen egy vállalkozás számára. Online marketing ügynökségként mi is különös hangsúlyt fektetünk rá, és a közösségi média teljes körű menedzselését átvállaljuk. Lényegében nem csak levesszük a terhet a válladról, de abban is segítségedre leszünk, hogy a kigondolt kommunikációs stratégiát hatékonyan végre is hajtsuk a közösségi média minden előnyét kiaknázva. Úgy gondoljuk, hogy nem minden esetben szükséges jelen lenni az összes fellelhető platformon. Sokkal inkább szeretjük úgy megválogatni a használandó felületeket, hogy valóban hasznos és releváns tartalmakat tudjunk közvetíteni, illetve, hogy ott működjünk, ahol a vállalat célcsoportja is aktívan jelen van.

Közösségi média marketing a DOPPIO-nál

A közösségi média marketing esetében rengeteg múlik az időzítésen és a célzáson. Nem mindegy, hogy mikor és mit teszünk közzé. Szeretünk úgy tekinteni a közösségi média oldalakra, mint egy online magazinra, melyben a látogatók mindent megtalálnak, amire szükségük van. Ennek érdekében nem csupán sales jellegű posztokat készítünk, sokkal inkább egy átfogó, változatos tematika alapján járjuk körbe a tartalomgyártás során az adott terméket vagy szolgáltatást. Mivel a Facebook, az Instagram, a LinkedIn, a Pinterest és minden más is különböző platform különböző célokkal, így a kommunikáció tervezését is ennek megfelelően végezzük.

Nem csak a közzétett tartalom fontos a vállalati social media kommunikáció terén, a közösségépítő szerepet sem szabad lebecsülni. A közösség menedzsment kapcsán úgynevezett moderáló tevékenységet folytatunk, mely során a beérkezett kommenteket és kérdéseket kezeljük. Ez lényegében úgy zajlik, mintha egy online ügyfélszolgálatot tartanánk fenn, melyben kiemelt figyelmet fordítunk a gyors reakcióidőre. Igény szerint a beérkezett kérdéseket továbbítjuk vagy – amennyiben rendelkezésünkre áll minden szükséges információ – rögtön megválaszoljuk.

Miben számíthatsz még ránk?

A közösségi média marketing részeként alkalmazások fejlesztésében is tudunk segíteni. Fejlesztőink számos alkalmazást hívtak már életre, köztük multiplatform megoldásokat kínáló verziókat is, melyeket több csatornát tudunk egyszerre használni, összekötni. Ezek az applikációk segítenek kötődést kialakítani az oldal követőiben, ráadásul számos esetben jó megoldásként szolgálnak az adatbázis növelésére, és ezáltal újabb potenciális vásárlók szerzésére is. Példaként megemlítenénk az Annagora Aquapark számára készített nyereményjátékot, melyben ügyfelünk új kabalaállatának kerestünk nevet. A nyereményjátékot Facebookon kommunikáltuk rajongóink felé, de egy általunk egyedileg létrehozott felületen volt lehetőség a játékban való részvételre. Az egy hetes időtartam alatt több száz névötletet kaptunk a rajongóktól, melyből meg is született a kabalaállat neve: Virgonc.

Bízd ránk közösségi média oldalaid kezelését és lépj velünk kapcsolatba, hogy együtt a legtöbbet hozhassuk ki belőlük!