közösségi média tartalomkészítő

Közösségi média tartalomkészítő kollégát keresünk!

A Doppio csapatába social media content creator kollégát keresünk, aki kreatív és precíz módon tudja vinni meglévő és új ügyfeleink közösségi média kommunikációját.

Ami alapvető elvárás:

  • Ismerd a nagy közösségi platformok sajátosságait, napi szinten használd is őket, és tudd ezekhez igazítani az aktuális mondanivalódat.
  • Legyen jó beleérző készséged, tudj mindenféle célcsoport fejével gondolkodni. Sokféle ügyfelünk van, és a te dolgod lesz, hogy az egészséges ételekre fogékony budai anyukától a balatoni luxusingatlant kereső vásárlón át a szerszámgyűjteményéhez épp a legmenőbb sarokcsiszolót kutató szakiig mindenféle ember szívéhez és eszéhez megtaláld az utat.
  • Legyen érzéked a fotóhoz és videóhoz, tudj a mobiloddal is olyan tartalmat csinálni, amit el lehet lőni minimum sztoriba.

Ami jó, ha van:

  • Láttál már Facebook hirdetési fiókot, és be tudsz állítani egy boosted postot speciális célcsoportra.
  • Ismersz valamilyen grafikai szerkesztőprogramot. Canva nagy piros pont, Photoshop és Illustrator csillagos ötös.
  • Van olyan saját felületed, amivel már mentél egy kisebbet, vagy akár nagyobbat az interneten.

Igen, tényleg ennyi. Hiszünk benne, hogy a jó social menedzsert pont nem a rutin teszi, hanem a tartalomérzékenység, a folyamatos tanulási vágy és az alkalmazkodóképesség. A fentiek alapján lehetsz sok éves tapasztalattal rendelkező rutinróka vagy ifjú titán is, mindegy, nyugodtan jelentkezz.

A kiválasztás során egy néhány órás (fizetett) próbakört mindenképpen futunk majd. Elsősorban ez, valamint a személyes beszélgetés során kialakított benyomásaink alapján fogunk dönteni.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Doppio csapat nem nagyon fluktuál, évek óta ugyanazokkal a kollégákkal dolgozunk szuper hangulatban, ezért nagyon fontos az emberi tényező is a kiválasztáskor, de ha nyitott és barátságos vagy, akkor ezen biztos nem fog múlni.

A fizetést nyilván meghatározza majd, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezel, és hogy sikerült a próbakör. Mi a nettó 300.000 Ft környékére lőnénk be a tárgyalási alapot, mindkét irányba nagy rugalmassággal.

*****

Köszönjük az érdeklődést. A pozíciót egyelőre nem hirdetjük tovább, szeretnénk az eddig beérkezett rengeteg jelentkezést feldolgozni.