Marketing ügynökség vagyunk.

360 fokos online marketing megoldások.
Kutatunk, tervezünk, fejlesztünk és értékesítünk.

Online marketing ügynökség - versenytárs elemzés

Piackutatás és versenytárs elemzés

Ahhoz, hogy egy márka marketing és kommunikációs tevékenységét hatékonyan végezhessük, az első lépés egy online piackutatás és versenytárselemzés elvégzése. A kutatás során feltérképezzük a versenytársak online jelenlétét, elemezzük a piac keresleti és kínálati oldalát, valamint a hirdetői verseny mértékét. Ezek ismeretében teljes rálátást kapunk az iparág online helyzetére, így könnyen azonosíthatók azok a pontok, ahol már rövidtávon is versenyelőnyre tudnak szert tenni ügyfeleink egy online marketing ügynökség segítségével.

Online marketing ügynökség - online marketing stratégia

Kommunikációs és online marketing stratégia tervezése

Szívügyünk minden egyes projektben az egyénre szabott, integrált online marketing és kommunikációs stratégia kialakítása. Ezt mind termékek, mind pedig szolgáltatások számára biztosítja a DOPPIO Creative Online Marketing Ügynökség. A stratégiatervezés során minden esetben alapul vesszük az általunk készített iparági- és versenytárs elemzést, így ügyfeleink nem egy általánosan jól működő marketing stratégiát kapnak, hanem olyan online kommunikációs tervet állítunk össze, mely személyre szabott, és hatékonyan megvalósítható.

Online marketing ügynökség - online marketing képzés

Online marketing képzés és tanácsadás

Amennyiben egy vállalatnak van rá kapacitása, úgy természetesen a legjobb megoldás, ha a kommunikáció és a közösségi média marketing házon belül tud működni. A sikeres marketingtevékenységhez nem elég azonban a kapacitás, a hozzáértés is nélkülözhetetlen. Ennek érdekében szervezünk egy-vagy többnapos, személyre szabott workshopokat. A vállalat munkatársai így biztos elméleti és gyakorlati tudásra tehetnek szert, melyet aztán a cégen belül kamatoztathatnak.

Online marketing ügynökség - vállalati arculattervezés

Vállalati arculattervezés

A vállalati arculat a cég csomagolása. Ahogyan egy finom édességet, egy üveg bort vagy bármilyen prémium terméket nagy mértékben a külső alapján ítélünk meg, úgy egy cégnél is különösen fontos, hogy milyen benyomást tesz ránk a vállalati arculat.
Manapság már elengedhetetlen egy cég számára, hogy az általa kínált színvonalas termékek, szolgáltatások és az ügyfélközpontú hozzáállás mellett profi vállalati arculattal lépjen fel. A cég profilját érzékletesen és ízlésesen bemutató print anyagok és webdesign növeli a bizalmat, nemcsak a potenciális ügyfelek és partnerek, hanem a leendő munkatársak irányába is, ami akár a későbbi employer branding stratégia alapja is lehet.

Online marketing ügynökség - webdesign

Webdesign és grafikai tervezés

Legyen szó akár egy weboldalról, egy blogbejegyzésről vagy közösségi média posztról, a vizuális elemek minden esetben jelentős szerepet töltenek be. A kreatív, jól megtervezett és szépen kivitelezett vizuális tartalom felkelti és megragadja a látogatók figyelmét. Grafikusaink ezért sokéves tapasztalatukból, a legforróbb iparági trendekből és az ügyfél igényekből gyurmázzák össze azt a tökéletes elegyet, amit egyedi és emlékezetes webdesignnak nevezhetünk.

Online marketing ügynökség - Wordpress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés

Fejlesztőink és grafikusaink az egyszerű céges bemutatkozó oldalaktól kezdve a közösségi média alkalmazásokon át az egyedi fejlesztésű webshopokig számos különböző projekt tervezésében és fejlesztésében vettek részt. Ezeket a munkákat minden esetben az előzetesen vállalt határidő lejárta előtt adták át. Fontosnak tartjuk, hogy a webfejlesztések során grafikus kollégáink is aktív résztvevők legyenek, így tudunk kialakítani látványos, funkcionalitását tekintve összetett oldalakat. Elkészült munkáinkból ízelítőt az Online Marketing ÜgynökségReferenciái pontban nézhetsz meg.

Weboldal optimalizálása

Egy weboldal önmagában nem elégséges a sikerhez. Bármilyen dizájnos is, bármennyire klasszul van megírva rajta a cég és a szolgáltatások bemutatása, az önmagában forgalmat még nem fog terelni rá. Ehhez hirdetések kellenek és egyéb online marketing megoldások, mint például a weboldal optimalizálása. Utóbbi célja, hogy a weboldalon olyan technikai és tartalmi optimalizáció történjen, ami nemcsak a felhasználók, hanem a keresőrobotok szempontjait is figyelembe veszi. A DOPPIO Creative – Online Marketing Ügynökség csapata készséggel áll rendelkezésedre weboldalad átnézésében auditálásában, és a weboldal optimalizálásában is, legyen szó akár technikai, akár tartalmi optimalizálásról. Tégy velünk egy próbát és találkozzunk a Google találati lista élén!

Online marketing ügynökség - tartalomgyártás

Marketing szövegírás és tartalomgyártás

A kommunikáció és a keresőoptimalizálás lelke a megfelelő tartalom. A tökéletes szövegnek két ismérve van. Az egyik, hogy legyen élvezetes olvasni, vagyis a weboldalra látogatókat közérthető, közvetlen hangvételű szöveggel örvendeztessük meg. A másik, hogy legyen kulcsszógazdag, hiszen a keresőrobotok ezt fogják vizsgálni. A DOPPIO Creative – Online Marketing Ügynökség a szövegíráskor mindkét szempontot figyelembe veszi, így ügyfeleink weboldalának minősége minden esetben megfelel a keresőrobotok szempontjainak, és hozzájárul az online hirdetési költségek csökkentéséhez is.

Online marketing ügynökség - közösségi média marketing

Közösségi média marketing

A közösségi média manapság az egyik legnépszerűbb marketingeszköz, hiszen ez az a platform, ahol közvetlenül is el tudjuk érni célcsoportunkat. Használni bárki tudja, profitálni belőle azonban már más kérdés. Segítségedre leszünk a platform(ok) megválasztásában, a kampányok kidolgozásában és menedzselésében, valamint a konkrét tartalmak előállításában és kezelésében is. Mivel a közösségi média alapja az oda-visszacsatolás, közösségépítő szerepet is betöltünk és igény esetén egyfajta online ügyfélszolgálatot építünk ki terméked / szolgáltatásod számára.

Online marketing ügynökség - Online hirdetés menedzsment

Online hirdetés menedzsment

A DOPPIO Creative nemcsak a stratégia megalkotását végzi el, de eredményesen meg is valósítja azt. Legyen szó akár Facebook, Instagram akár Google Ads online hirdetési kampányról, célunk minden esetben sikeres és jövedelmező hirdetések futtatása. Az elvünk, hogy azért dolgozzunk, hogy ügyfeleink számára olyan önfenntartó marketing folyamatot rakjunk össze, melyben minden vásárlás kitermeli a következő vásárlás megszerzésére fordítható marketing keretet. Így fog minden új megrendelés profitot termelni ügyfeleink számára.

employer branding stratégia

Employer branding stratégia

A mai munkaerőpiaci helyzetben a vállalatoknak különösen nehéz dolguk van az új munkaerő toborzása terén. Az employer branding, vagyis a munkáltatói márkaépítés segít abban, hogy a vállalat ismeretségre tegyen szert nem csak termékein vagy szolgáltatásain keresztül, hanem mint munkaadó is. Az így kialakult pozitív kép nagy eséllyel növeli a potenciális munkavállalók jelentkezési arányát is. Online marketing ügynökségünk segít a megfelelő employer branding stratégia kialakításában, és annak gyakorlati implementálásában.

Online marketing ügynökség - Egyedi fejlesztés, vállalati weboldal

Egyedi fejlesztés, vállalati weboldalak

A WordPress CMS-e nagyon klasszul használható, de messze nem mindenre. Ha igazán kompromisszummentes, egyedi design megoldásokkal és komplex funkciókkal működő portálra vagy vállalati weboldalra van szükség, akkor mindenképp egyedi fejlesztésben érdemes gondolkodni. Ügyfeleinknek minden esetben részletes specifikáció és funkciólista ismeretében adunk árajánlatot, az általunk legjobbnak ítélt fejlesztési megoldásokra.