Mixmax Chrome

Mixmax Chrome bővítmény: Az e-mailezés új korszaka

Előre bocsátom, hogy a cégben Péter a kütyüszatír, aki minden technikai újdonságot kipróbál/elolvas/megvesz – tipikus early adopter – , de most olyan Chrome bővítményt talált, amitől nekem is leesett az állam. Bemutatjuk a Mixmax Chrome bővítményt levelezésekhez!

Minden ott kezdődött, hogy általában éjszaka szoktunk leülni megválaszolni az elmaradt e-maileket – egyrészt mert napközben sokszor nincs időnk, másrészt mert akkor végre nyugodtan dolgozhatunk. Viszont azt sok esetben nem akarja az ember a levelező partnere tudtára adni, hogy hajnali 2-kor is az ő levelével foglalkozik. Úgyhogy azon töprengtünk nincs-e valami olyan beállítás a Gmail levelezésben, amivel szabályozni lehetne, hogy az ember mikor akarja kiküldeni a megírt levelet – tudjátok, mint a Facebookon az időzített poszt funkció. Hát, azt kell mondanom, egyelőre nem találtunk ilyen Gmail beállítást.

Ezt követően keresett rá Péter, hogy valami jópofa bővítmény nincs-e erre a célra és láss csodát, talált egyet. De nem is akár milyet. Ez a Mixmax!

Alább a Mixmax Chrome bővítmény legizgalmasabb funkcióit mutatjuk be

1) Trackeld a levél megnyitását, kattintását vagy a csatolmány letöltését!

Valljuk be, sokszor olyan kíváncsi lenne az ember, hogy a levelén mennyit ült megválaszolatlanul valaki vagy egyáltalán megnézte-e a benne lévő linket, letöltötte-e a csatolmányt… A kétségeknek immáron vége. Ha a Mixmaxon keresztül küldöd a levelet, azonnal látni fogod, hogy ezek megtörténtek-e!

Mixmax bővítmény előnézet

2) Állíts be szundit vagy emlékeztetőt egy levélhez!

Sokszor előfordul, hogy megkapunk egy levelet, de az abban lévő információra, csak napok vagy hetek múltán lesz szükség. Ha olvasatlannak vagy csillagozottnak jelölöd, akkor folyamatosan szem előtt marad és igazából csak zavarja az embert. A Mixmaxszal viszont meg tudod azt csinálni, hogy egy időre eltünteted a leveleid közül és beállítasz egy adott időpontot, amikor újra bukkanjon fel. Ezzel a funkcióval könnyedén elérhető, hogy eljuss a 100%-osan feldolgozott levelek állapotig. Ezért már megéri a Mixmax telepítése.

Mixmax bővítmény előnézet

3) Küldd el később!

Aztán persze itt van már a fent említett időzítési problémára is a megoldás. Megírtad most? Küldd el később!

Mixmax bővítmény előnézet

4) Szuper beágyazási funkciók

Szavazásokhoz pollok, yes/no kérdések, kérdőívek, események, és még sok más egyedülálló beágyazható funkció. A mi személyes kedvencünk a levélben lapozható pdf.

Mixmax bővítmény előnézet

Mixmax bővítmény beágyazás előnézet

5) Csoportosítható e-mail címek

Érdekes lenne összeszámolni egyszer, hogy az ember életéből mennyi időt vesz el, hogy megpróbálja összeszedni az e-mailekhez az összes címzettet, akinek cc-ben rajta kell lenni. És a végén valaki úgyis kimarad. Erre tökéletes megoldás az, hogy a címzettekből egyedi kis csoportokat tudsz létrehozni, és kedved szerint elnevezheted őket, így legközelebb már csak egy kattintás lesz hozzáadni mindannyiukat egy levélhez.

Mixmax bővítmény előnézet

6) Linkek, ahogyan még sosem láttad egy e-mailben

Végül, de nem utolsó sorban ami még nagyon szuper, hogy a megosztott linkek végre profin jelennek meg a levélben. Beágyaznád a LinkedIn profilod, vagy átküldenéd egy weboldal címét? A Mixmax szuper előnézetet készít hozzájuk!

Mixmax bővítmény előnézet

A felsorolt funkciók külön-külön is fantasztikus újdonságok, de így egyben egyszerűen korszakalkotóak. És akkor a többi funkciót még be se mutattuk. Telepítsd Te is és fedezd fel a Mixmax Chrome bővítményét! A hosszú hétvégére pont ideális “játék” lesz .

Ismerd meg a DOPPIO Creative Online Marketing Ügynökség munkáját és kérj ajánlatot projektedhez még ma!