• Impact Works - Munkáltatói márkaépítés

Impact Works

Munkáltatói márkaépítés

Kihívás

Az Impact Works a munkáltatói márkaépítés legkompetensebb szakértője Magyarországon. Kisujjukban van a vállalati kommunikációs kampány tervezés és kivitelezés, saját fejlesztésű munkáltatói márkaauditjuk pedig a piacon elérhető legkiválóbb szellemi, de a gyakorlatban is óriási hozzáadott értéket képviselő termék. A Doppio az erre alapozott online tevékenységeikben nyújt partneri segítséget multinacionális ügyfeleik számára olyan területeken, mint a WordPress weboldal készítés és egyedi fejlesztés, közösségi média marketing, valamint a Facebook, Instagram és Google Ads online hirdetések menedzsmentje.

Stratégiától a megvalósításig

Az Impact Worksszel közös együttműködés keretében a Doppio számos cégnek készítette el a munkáltatói márkaépítéshez kapcsolódó online stratégiáját, valamint különböző nagyvállalatoknak segítettünk az online jelenlétük fejlesztésében – vagy ha kellett, akkor teljes újragondolásában – és új kommunikációs csatornáik kialakításában, köztük iparigép-gyártó, SSC és gyógyszeripari szektorban tevékenykedő multinacionális cégeknek.

Eszközök

Az online piac- és versenytárselemzéstől a karrierportál felhasználói felületének újratervezésén át a kommunikációs célok, célcsoportok, üzenetek és eszközök meghatározásán keresztül az online hirdetési stratégia kialakításáig teljeskörű stratégiai tanácsadási csomagot alakítottunk ki, ami az elmélet mellett elsősorban a gyakorlati teendőkre fókuszál. Így a megrendelő a stratégiával egy, a teendőket lépésekre lebontó gyakorlati kézikönyvet is kap a kezébe. A munkáltatói márkastratégia felépítéséről részletesebben honlapunk employer branding stratégia aloldalán tudhatsz meg többet.

Impact Works - Munkáltatói márkaépítés

Elért eredmények

A jól sikerült stratégiaalkotó munkát és az ügyfelek elnyert bizalmát jelzi, hogy az online munkáltatói márkaépítés stratégia véglegesítése után a megrendelő vállalatok több esetben felkértek minket a stratégia megvalósítására is. Az Impact Works az elmúlt években számos, az employer branding tevékenységhez kapcsolódó díjban és kitüntetésben részesült, és büszkék vagyunk rá, hogy ebben a Doppionak is volt szerepe.