PPC specialista állás

PPC specialista – kampánymenedzser kollégát keresünk!

A Doppio csapatába PPC kampány menedzser kollégát keresünk, aki kreatív és precíz módon tudja vinni meglévő és új ügyfeleink online hirdetési kampányait.

Ami alapvető elvárás:

  • Ismerd a nagy online hirdetési platformokat, használd őket napi szinten és kapásból tudd mi a különbség a Google Ads, a Facebook és az Insta által kínált kampánytípusok között.
  • Legyen jó beleérző készséged, tudj mindenféle célcsoport fejével gondolkodni. Sokféle ügyfelünk van, és a te dolgod lesz, hogy az egészséges ételekre fogékony budai anyukától a balatoni luxusingatlant kereső vásárlón át a szerszámgyűjteményéhez épp a legmenőbb sarokcsiszolót kutató szakiig mindenféle ember kijelzőjéhez megtaláld az utat célzási beállításaiddal.
  • Legyen analitikai érzéked és matekos agyad, mert a riportálásnál szükség lesz rá.

Ami jó, ha van:

  • Láttál már TikTok, Waze, Spotify hirdetési fiókot is, vagy ha nem, akkor szívesen látnál közelebbről.
  • Ismersz valamilyen grafikai szerkesztőprogramot. Canva nagy piros pont, Photoshop és Illustrator csillagos ötös.
  • Jártas vagy a DataStudioban és a Google Analytics 4 átállás sem idegel ki teljesen.

Ezek a legfontosabb dolgok. Lényeges, hogy mi most nem pályakezdőt keresünk, aki egy kis projektnek cirógatta már a kampányait, hanem megbízható hirdetési szakembert, aki legalább 4-5 éves PPC tapasztalattal rendelkezik és képes 10-12 ügyfél hirdetési kampányait egyedül elvezényelni – a támogatást természetesen mindenhez megadjuk, de a cél, hogy nálunk is jobb legyél hirdetéskezelésben.

A kiválasztásról

A kiválasztás során az első lépés egy kérdőív kitöltése, ami alapján szeretnénk már rögtön képet kapni arról, hogy valóban képben vagy a hirdetési felületekkel. Elsősorban ez, valamint egy későbbi személyes beszélgetés során kialakított benyomásaink alapján fogunk dönteni az új kolléga személyéről.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Doppio csapat nem nagyon fluktuál, évek óta ugyanazokkal a kollégákkal dolgozunk szuper hangulatban, ezért nagyon fontos az emberi tényező is a kiválasztáskor, de ha nyitott és barátságos vagy, akkor ezen biztos nem fog múlni.

Mi most igény szerint vagyunk irodában (XII. kerület Alkotás utca) és home office-ban, szóval rugalmasak vagyunk a munkavégzés helyét illetően.

A fizuról

A fizetést nyilván meghatározza majd, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezel, és hogy mennyire önállóan tudod majd vinni a kampányokat és briefelni a grafikus és a szövegíró kollégát. Mi a nettó 400.000 Ft környékére lőnénk be a tárgyalási alapot, mindkét irányba nagy rugalmassággal. A meló 100%-ban bejelentett, úgyhogy ha KATA-menekült vagy, akkor is szívesen várunk!

*****

Jelentkezésed, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével add le nekünk!