Újságíró gyakornok

Újságíró gyakornokot keresünk (diákmunka egyetemistáknak és pályakezdőknek)

Online marketing ügynökségünk október elején induló online női magazinhoz keres újságíró gyakornokokat, illetve jó tollú nyelvszakos hallgatókat.

  • Szeretnél tisztes pénzt keresni az egyetem mellett, de magad osztanád be az idődet?
  • Részese lennél egy új nagy online magazin beindításának az első pillanatoktól?
  • Szeretnél elmélyedni az online újságírásban tapasztalt kollégák mellett?
  • Szívesen olvasol idegen nyelvű cikkeket?

Akkor lehet, hogy pont téged keresünk!

Az együttműködésről:

  • Előre egyeztetett cikkenkénti díjban, amit közösen alakítunk ki, megrendelünk tőled heti 5-10 db 2000-2500 karakter terjedelmű tartalmat, melyet a magazinhoz illeszkedő témában nemzetközi forrásokból fordítasz le / írsz át magyarra.
  • A cikkek témáját heti egyszer a szerkesztővel és a többi kollégával egyezteted, majd a publikálás előtt legalább 5 nappal leadod szerkesztésre.
  • A magazin az első időben a következő rovatokkal indul majd: Életmód, Egészség, Intim, Divat, Utazás, Étel, de ha van bármilyen ötleted, vagy általad kedvelt téma, ami speciális célcsoportunknak is érdekes lehet, ez rugamasan bővíthető.
  • Mindeközben bejöhetsz cikket írni akár budai irodánkba is, de csépelheted a billentyűzetet a suli könyvtárából, egy trendi kávézóból, vagy ahonnan épp kedved támad. A lényeg, hogy a leadási határidőket megbízhatóan tartsd.

Ha szimpatikus a konstrukció, írj nekünk a címre és ígérjük, hogy nagyon gyorsan felvesszük veled a kapcsolatot. Előre szeretnénk jelezni, hogy még a személyes találkozó előtt mindenkinek 3 feladatból álló próbamunkát küldünk.

Kérjük, jelentkezésedben jelöld meg, hogy milyen idegennyelv(ek)ről vállalnál fordításokat.

Előny, ha média- vagy nyelvszakos vagy, illetve dolgoztál már online újságírásban.

Amennyiben az együttműködésünk mindkét fél számára kielégítő, úgy lehetőség van saját téma alapján megjelenő hosszabb tartalmak írására is (ezt kezdetben gyakorlott újságírók végzik majd), illetve az ez iránt érdeklődők bekapcsolódhatnak online marketing ügynökségünk projektjeibe is.

Szóval a lehetőség adott, bölcsészek, eljött a Ti időtök! ;)

Köszönjük mindenkinek, aki eddig jelentkezett, egyelőre a jelentkezést lezárjuk, amíg az eddigieket fel nem dolgozzuk.