Szép kreatívokat minden online felületre!

Webdesign

Miért fontos a megfelelő webdesign?

Akár csak egy fizikai üzlet vagy a vállalat irodája, a weboldal is az arculat részét képezi. A látogatók ez alapján ítélik meg a vállalatot, így egyértelmű, hogy egy átgondolt, minőségi vállalati weboldal esetében jobb eséllyel fogják megvásárolni az adott terméket, illetve szolgáltatást. Ezzel szemben ráadásul azok az elavult oldalak, melyek a felhasználói élmény szempontjainak nem tesznek eleget, még negatív hatással is vannak a látogatókra, akik így más, konkurens oldalakra fognak inkább látogatni.

A webdesign tervezési folyamatát minden esetben megelőzi a vállalat megismerése és a piac feltérképezése. Az iparágban fellelhető best practice megoldások remek kiindulási alapot adhatnak egy jövőbeli honlaphoz. Ezek ismeretében meg tudjuk határozni azokat a megoldásokat, melyeket mi is alkalmazni fogunk a készülő WordPress weboldalnál vagy egyedi fejlesztésű portálnál.

Amennyiben egy már meglevő oldal frissítése miatt keresel fel minket, biztos lehetsz benne, hogy a folyamatot felhasználói élmény elemzéssel kezdjük. Ennek során meg tudjuk neked mutatni, hogy miket kell változtatni a frissülő oldalon annak érdekében, hogy jobb konverziókat érhess el.

Ezek után kezdődhet a nagy munka, a webdesign grafikai része

Meglevő vállalati arculati elemek, azaz Corporate Identity esetén a webdesign során mi is ezekkel dolgozunk. Azonban, ha a vállalat nem rendelkezik ilyennel, ügyfelünk igényeinek és kívánalmainak megfelelően grafikus kollégáink megtervezik azokat. Ekkor a vállalati arculattervezés az első lépés, utána kezdhetünk neki a konkrét webdesignnak.

Az előzetesen átbeszélt specifikáció alapján kialakítjuk a struktúrát és elkészítjük a hozzátartozó drótvázat. Erre épülve születik meg a layout, vagyis a látványterv a weboldal főoldaláról és aloldalairól. A tervezéskor maximálisan figyelembe veszünk UX szempontokat, hogy az elkészült tervezet ne csak grafikai szemmel, de a felhasználók számára is kielégítő és kényelmesen használható legyen.

Természetesen az átadott layout kérés esetén módosítható, illetve megváltoztatható, hiszen célunk, hogy pontosan olyan weboldalad lehessen a jövőben, amilyenre vágysz.

Ha saját fejlesztővel dolgoznál, munkánk itt véget is ér és átadjuk a webdesign elemeit. Más esetben csapatunk örömmel áll rendelkezésedre „kulcsrakész” WordPress weboldal készítés vagy egyedi fejlesztés esetén is, beleértve magát a programozást, a kulcsszógazdag szövegírást, a tartalomgyártást és feltöltést és keresőoptimalizálást, sőt, a karbantartást is.

Milyen grafikai munkákat vállalunk még?

Online marketing ügynökség lévén leginkább online grafikai munkákat végzünk. A webdesign elemeinek tervezése mellett ide tartoznak a közösségi média marketinghez szükséges mindennemű vizuális elemek, a hirdetési kreatívok és egyéb webes megjelenések. Mivel az online világban a vizuális elemek óriási szerepet játszanak a potenciális fogyasztók megragadásában, a grafikai tervezéskor nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy a vállalat stílusához teljes mértékben passzoló, de a látogatók számára is kellően vonzó elemek szülessenek.

Ezeken túl offline tervezésben is jelentős tapasztalatunk van, melytől a jövőben sem zárkózunk el. Örömmel készítünk vállalkozásod számára céges bemutatkozó anyagot vagy rendezvényekhez szükséges vizuális megjelenítési elemeket is.

Webes grafikai munkáinkat megtekintheted Pinterest albumjainkban, vagy kiemelt referenciáink között is.